Na een oriënterend gesprek bepalen we samen of een traject voor jou nu de meest passende vervolgstap is. Bij elk traject bied ik maatwerk. Gangbaar is een traject van 3 coachsessies van 1,5 uur. Onze gesprekken doen we wandelend in de natuur, of binnen, net wat jij prettig vindt. De sessies vinden in principe in -de buurt van- Utrecht plaats, of in jouw woongebied, of aan zee. Voor particulieren hanteer ik een gereduceerd tarief.

Voor bedrijven

Vaak nemen mensen die ik coach een coachtraject bij mij af via hun werkgever. Na een oriënterend gesprek stel ik dan een offerte op. In overleg met jou bepalen we in hoeverre een intakegesprek met je begeleider of leidinggevende van waarde is. Vertrouwelijkheid is een belangrijke waarde binnen mijn werk. Ik maak vooraf heldere afspraken over welke informatie ik wel en niet deel. Hierdoor kun je je geheel en al vrij voelen tijdens de coaching.

 

Begin met het in kaart brengen van de scharnierpunten in jouw leven. Dit is het begin van overzicht en ordening. Van daar uit ontstaat een nieuw perspectief van je komende levensfase.